Politikai támadás érte civil egyesületünket!!!

A Törökbálint Holnap Egyesület célkeresztbe vette az Annahegyi Közéleti Egyesületünket. A TH kilépésre buzdít és megkérdőjelezi az AKE politikai pártoktól való függetlenségét. Sajnálom azt, hogy egy állítólagos törökbálinti civil egyesület, amely több politikai párt irányítása alatt áll, (DK, LMP, Momentum, Jobbik) ilyen mélyre süllyed. Az Annahegyi Közéleti Egyesület a közgyűlés által elfogadott alapszabálya szerint: “Az egyesület közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.” Az AKE nem folytat politikai tevékenységet és a szervezetünk teljes mértékben politikai pártoktól független. Én, Rudas Attila magánemberként indulok a választáson Fidesz-Kdnp színekben. A politikai kampányban az AKE logó sehol sem szerepel, mert valóban politikailag független.
A TH-nak először a saját háza táján kellene rendet tenni, mert nyíltan vállalva szegi meg saját alapszabályát azzal, hogy szervezetük politikai pártoktól függnek.
Az AKE 2 éves fennállása óta számos eredménnyel büszkélkedhet és ezt a munkát nem hagyjuk abba. Vezető társaimmal társadalmi munkában dolgozunk azért, hogy Annahegy még élhetőbb környezet legyen!!
Ezúton, mint Rudas Attila az egyesület elnöke visszautasítom a TH effajta lejáratását az AKE-val szemben!!!